110220

Då var de söndag igen. Igår var vi på Äntligen hemma-mässan. En stor besvikelse måste jag säga. Kändes som att de bara var företag som delade ut en massa reklam. Synd. Men vi såg Martin Timell och sen han Johnny, inredaren.

I dag har vi varit ute i huset och börjat sätta upp taket i hallen. Äntligen gör man något som kommer att synas när allt är klart. Här kommer lite bilder:


Här har vi fyllt upp med isolering.








Högra sidan nästan klar.


På den här sidan har vi hunnit sätta upp några brädor (de har vi dock ingen bild på).


/Emmy

110209

Så jäkla kass uppdatering känner jag. Vi har snart isolerat klart hallen på övervåningen. Elen är dragen där uppe. Vi håller på och planerar badrummet. Och de är ju inte det lättaste. Är de någon som har nått tips så är ni välkomna:) 

Hejs svejs! 

Ekeboda-Cirkus

Välkomna till min blogg! Här kan ni se bilder och läsa om min, och min pojkväns resa genom att ha renoverat ett totalt ruckel till något fint och helt underbart. Våran familj består utav mig, Emmy, min älskade och trygghet här i livet, Johan, våran lilla prinsessa Felicia, som föddes i slutet på april 2013 och våra två katter Lars och Lillemor. Nu när renoveringen är klar så kommer det bli mer uppdateringar om mitt liv här hemma som mamma och allt annat vi tar oss för! Hoppas ni vill hänga på :)

RSS 2.0